Referensobjekt

Nedan finner du exempel på objekt där vi medverkat vid transaktionen. För personliga referenser kontakta respektive mäklare.

Populär lönsam utvecklingsbar butik SÅLT

Beskrivning

Lönsamt koncept som kan etableras på fler platser.

Mycket väl etablerad butiksrörelse på samma adress sedan 1988 i ett mycket bra innerstadsläge.

Man har tagit nischen på marknaden för en verksamhet som erbjuder kunderna pappersprodukter, lättare kontorsvaror, kort, presentvaror samt lek, spel & pussel och fancyprodukter etc på ett och samma ställe och dessutom till riktigt bra priser.

En viktig bas för verksamheten förutom det spännande sortimentet, den idealiska lokalen, och de lojala kunderna är de unika leverantörskontakterna som ägarna nu gärna introducerar för sina efterträdare.

Med tiden har verksamheten utvidgats inom flera områden. Kunderna har lärt sig att "ska jag ha något så börjar jag i "Stockholms Roligaste Butik??", dom har det mesta och till ett bra pris". Om detta vittnar mer än 250 betalande kunder per dag.

Butikslokalen är på 150 m2. Säljytan på 110m2 är lättöverskådlig och har stora skyltfönster mot gatan. I övrigt finns bra utrymmen såsom lager, pentry och minikontor på sammanlagt 40m2. Därutöver finns separat lager i källare samt lättillgängligt varuintag. Hyran är mycket förmånlig och utgör cirka 5 % av omsättningen.

Detaljer

Info Beskrivning
Bransch Handel

Information

Objekt ID : 56

Företagsmäklare

Kenneth Westerdahl 

Kontakta mäklaren

Lägg till i favoriter

Sorry, you need to register or login first.