Referensobjekt

Nedan finner du exempel på objekt där vi medverkat vid transaktionen. För personliga referenser kontakta respektive mäklare.

Lönsam sjukvårdsbutik/fotvårdsklinik i AAA-läge SÅLT

Beskrivning

Stockholms äldsta sjukvårdbutik

Verksamheten bedrivs som aktiebolag med 80-årig historik. Man är etablerade med verksamheten i samma lokaler sedan 1937 i ett absolut cityläge. Det finns ett stort lojalt kundunderlag för att utöka butiksverksamheten.

För en ny ägare finns denna plattform tillgänglig;

  • Utvecklingsbar sjukvårdsbutik med i nuläget huvudsaklig inriktning mot hjälpmedel.
  • Fantastisk lokal på 110 m2, 30 000:- i månadshyra
  • Omsättning ca 3 000 000:- exklusive moms
  • Hög lönsamhet, resultat cirka 600 000:- vilket gör förvärvsfinansieringen okomplicerad.

Utöver detta finns stora utvecklingsmöjligheter

I nuläget utnyttjas lokalen till endast 50%. Ytorna kan mycket väl nyttjas för kompletterande behandlingar eller utökade säljytor för t ex naturapotek, hälsoprodukter, rehabprodukter eller specialskor. Redan nu är mer än övervägande del av sortimentet ekologiskt, såsom sulor, fotbäddar och övriga produkter.

Ta till vara på att Scholls egna butiker försvunnit. Här kan man ge kunderna en service som inte finns någon annanstans.

Marknadsföring och deltagande i sociala medier är eftersatt. Nuvarande ägare har ej erfarenhet av sociala medier. En satsning här och på övrig marknadsföring ger stora möjligheter. Dock ska nämnas at bolagets varumärke är starkt.

Starkt stöd från nuvarande ägare

Ägarna vill nu på grund av ålders- och sjukdomsskäl sälja sitt företag. Man är ytterst måna om att ge sina eterträdare bästa möjliga start och dela med sig av sina många idéer och erfarenheter för att hjälpa till att utveckla ett ännu attraktivare företag. Ta del av möjligheten att vidareutveckla en verkligt intressant rörelse för välbefinnande i absolut cityläge med mycket bra hyresnivå.

Verksamheten överlåtes till högstbjudande.

Information

Objekt ID : 31

Företagsmäklare

Kenneth Westerdahl 
076-200 71 71

Kontakta mäklaren

Lägg till i favoriter

Sorry, you need to register or login first.