Referensobjekt

Nedan finner du exempel på objekt där vi medverkat vid transaktionen. För personliga referenser kontakta respektive mäklare.

Lönsamt, växande VVS-företag i norra Stor Stockholm SÅLT

Beskrivning

Företaget som varit verksamt sedan mitten på 90-talet har på senare år haft en kraftig tillväxtväxt med mycket god lönsamhet. Man arbetar huvudsakligen med service, ombyggnader och renoveringar.

Kundmassan består till 80 % av företag, förvaltare och föreningar vilket gör att känsligheten för ändrade rotavdrag är marginell. Kundmassan är bred och stabil.

Personalstyrkan är stabil och erfaren och man har ett delegerat ansvar vilket innebär att kontinuiteten i kundrelationen består vid ett ägarskifte.

Alla inventarier för verksamheten är precis som bilparken mycket väl underhållna. Som bas för verksamheten har man en egen fastighet med kontor, lager, pentry och utställningsmöjligheter samt rejäla parkeringsytor, allt i ett lättillgängligt läge.

Företaget säljes då nuvarande ägare planerar att övergå till konsultverksamhet. Man är mån om en smidig överlämning och att aktivt medverka för att en ny ägare får bästa möjliga start.

Information

Objekt ID : 44

Företagsmäklare

Kenneth Westerdahl 
076-200 71 71

Kontakta mäklaren

Lägg till i favoriter

Sorry, you need to register or login first.