Referensobjekt

Nedan finner du exempel på objekt där vi medverkat vid transaktionen. För personliga referenser kontakta respektive mäklare.

Egna varumärken, stark position inom bokhandeln, museivärlden & business gifts. SÅLT

Beskrivning

Företaget är mycket väl etablerat i bokhandeln, bland museer och inom business gifts. Företagets portfölj består av egna varumärken kombinerat med ensamrätter. Framför allt ska framhållas en stark europaagentur med en stor outnyttjad potential.
Man har under lång tid etablerat starka varumärken med mycket stort förtroende hos kunderna. Man har levererat hög kvalitet och kompetens och det totala konceptet är en väsentlig konkurrensfördel.
Det finns en mycket nöjd kundbas som vill samarbeta med företaget och köpa hela koncept från en leverantör. Man upplevs som en mycket flexibel leverantör som gör det enkelt för kunden både vad gäller produkter och service. Ta till vara på detta och utveckla framför allt genom att öka säljresurserna och bredda distributionen inom detaljhandeln.

Företaget säljs av åldersskäl och nuvarande ägare är mycket måna om att verksamheten hamnar hos en ny ägare som kan ta det vidare till nästa nivå. Man är öppen för att säkerställa att så mycket kunskap som möjligt överförs till de nya ägarna.

Bolaget kan mycket väl fungera utifrån nuvarande plattform alternativt ingå som en del i en större verksamhet där säljsynergierna kan vara en väsentlig faktor. Verksamheten är flyttbar.

Detaljer

Info Beskrivning
Bransch Övrigt

Information

Objekt ID : 54

Företagsmäklare

Kenneth Westerdahl 

Kontakta mäklaren

Lägg till i favoriter

Sorry, you need to register or login first.